Vincent Bavaisstraat 116/1, 2540 Hove
+32 491 64 45 86
info@guava.be

Pittige passievrucht

OVER ONS

Al sinds 2001 staat Guava voor advies en support op maat van elk evenement. Mee denken, mee kijken, mee zoeken of mee werken. Je staat er niet alleen voor. Wij staan klaar voor jou. Zaakvoerder Tom bellens organiseert en ondersteunt al 20 jaar events en communicatieprojecten. Hij adviseert, neemt praktische zaken van je over of mobiliseert een team van professionals van jouw evenement een succes te maken.

Dringend hulp nodig bij jouw evenement?

MAIL+32 491 64 45 86

Filosofie & werking

Passioneel verhaal

Guava is een passievrucht boordevol vitamine C. Events organiseer je niet met een nine to five-visie, we creëren ze met passie. Dat heilige vuur is verfrissend en geeft kracht aan jouw communicatie.

Denk puur

“Denk puur!” dat is onze manier om verrassend en origineel te scoren. Op die eigenzinnige aanpak zijn we trots, want we bieden u een unieke en bruisende cocktail aan die uw boodschap op een hoger niveu tilt. Wij maken het verschil voor jouw project.
Pittig & beter.

Professioneel

Guava geeft advies en support bij de organisatie van jouw event. Wij zijn van mening dat elk evenement ongeacht het budget recht heeft op een professionele aanpak. Wij bespreken open en transparant wat de mogelijkheden zijn om jouw event en jouw wensen waar te maken.

GUAVA. it’s a passion

+32 491 64 45 86 MAIL